Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Catalunya Música retransmet aquest dimecres el darrer concert de Miguel Colom a l’Auditori de l’Ateneu

En el programa ‘’Auditoris’’ que s’emet a les 12 h.
26/11/2012

Els qui no van poder gaudir del memorable concert de comiat de Miguel Colom com a artista resident Bunge 2012 de l’Auditori de l’Ateneu tindran ocasió d’escoltar-lo aquest proper dimecres 28 de novembre a les 12 h. Serà gràcies al programa “Auditoris” de Catalunya Música, que emetrà íntegrament aquest recital amb el qual el violinista madrileny va cloure la seva residència artística de tot un any a l’Auditori de l’Ateneu, i així alhora donarà l’oportunitat als qui ja van poder escoltar-lo en directe de reviure aquell recital excepcional. El programa, dirigit per Ignasi Pinyol, emet cada dia els concerts dels auditoris nacionals i internacionals més importants i per tant el fet que un recital de l’Auditori de l’Ateneu sigui emès en aquest programa és també un reconeixement a la qualitat del projecte.

 

En el concert, que va celebrar-se el 23 de setembre passat, Colom va estar acompanyat pel pianista santpetesburguès Denis Lossev i junts van oferir un programa que incloïa la célebre Sonata “Primavera” de Beethoven i la deliciosa Sonata en fa major de Mendelssohn. I enmig una obra mestra sense parió, la Xacona per a violí sol de Bach, que Colom va tocar amb un nivell d’excel·lència insòlit. De fet el propi violinista s’havia donat a conèixer el 2010 guanyant el Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya que es va celebrar el 2010 a Banyoles tocant precisament aquesta peça. Llavors va fascinar al jurat del prestigiós concurs i, en aquesta ocasió, es va guanyar un públic que va acomadiar-lo entregat.

 

Catalunya Música va enregistrar el segon i tercer concerts de la residència de Miguel Colom i enregistrarà tots els quatre concerts del Quartet Gerhard com a artista resident Bunge 2013 de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, del qual en será emisora oficial.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya