Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Gile Bae impressiona amb el seu precoç talent a Serinyà

L'església de Sant Andreu s'omple en el quart concert del MiP 12-13
17/12/2012

L'església de Sant Andreu de Serinyà es va omplir de gom a gom aquest passat diumenge per acollir la que es presentava com una de les propostes més potents de la temporada 12-13 de Música i Patrimoni al Pla de l'Estany. El concert de Gile Bae no va defraudar les expectatives i el nombrós públic congregat va poder comprovar el descomunal talent d'aquesta intèrpret  holandesa de tan sols 18 anys.

 

Bae, que està fent gira per Catalunya a través de la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya, va oferir un programa d'allò més ambiciós. D'entrada dues breus sonates de Scarlatti interpretades amb gust i precisió. Tot seguit una interpretació simplement magistral de la Suite francesa núm. 6 de Bach. després el Rondó de Chopin com a avantsala de la cèlebre sonata Appassionata de Beethoven. Tot interpretat amb una tècnica prodigiosa però també amb una musicalitat impròpia de la seva edat.

 

Un Couperin deliciós com a bis va arrodonir un recital memorable en el qual el públic va acabar aplaudint dempeus una intèrpret amb una carrera fulgurant per endavant. De moment Gile Bae es presenta el 2013 al Concurs Bach de Saarbrücken i el 2015 al famosíssim Concurs Chopin de Varsòvia.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya