Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Andrea Motis i Joan Chamorro faran a Banyoles l'estrena gironina del nou disc ''Feeling Good''

També s'estrenarà el premiat ''A Film about Kids and Music''
21/12/2012

A l’espera de presentar la programació de la nova temporada el proper dimarts 15 de gener, l’Ateneu-CMEM i Joventuts Musicals de Banyoles avancen les activitats programades per al mes vinent, entre les que destaquen les activitats de pagament que tindran lloc a l’Auditori de l’Ateneu: el concert Andrea Motis & Joan Chamorro Group i, com a activitat paral·lela, el documental A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band. Durant aquest mes també s’iniciaran diversos cursos formatius i es duran a terme concerts i projeccions de documentals a l’Ateneu Bar.

 

Després del gran èxit que està obtenint arreu aquests darrers anys, torna a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles un dels fenòmens musicals més fulgurants de la nostra música, l’Andrea Motis amb el seu mentor, en Joan Chamorro (dissabte 19, 21 h, 15 €). I ho fa per presentar el seu darrer disc tot just sortit del forn, Feeling Good (Temps Record, 2012), que promet tenir una acollida tan espectacular com l’anterior. Acompanyats com sempre per excel·lents músics, en aquest treball el duet ens acosta de nou al swing, el soul, el jazz vocal o el pop d’una manera dolça i directa, apta per als paladars més exigents però també per a tots els públics. A Banyoles Motis i Chamorro faran l’estrena a les comarques gironines del seu nou treball, que es presentarà uns mesos més tard en d’altres espais com ara l’Auditori de Girona.

 

Com a activitat paral·lela a aquest concert, i també en primícia a les comarques gironines, es projectarà A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band (divendres 18, 21 h, 3 €), un documental musical que ha estat el guanyador indiscutible de la darrera edició del festival In-Edit de Barcelona. Es tracta d’una emotiva mirada a un experiment preciós, el d’una escola de música de barri que un dia decideix formar una Big Band infantil gràcies a l’impuls d’un somniador, l’abnegat dedicat director Joan Chamorro. Cada nen és el protagonista d’aquesta història d’entusiasme, docència i magnífic swing, amb trajectòries tan precoces com la de l’Elsa, que amb només 6 anys toca la trompeta com un àngel.

 

La venda d’entrades per aquestes actuacions es posaran a la venda el proper dijous 10 de gener i es podran adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya