Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Andrea Motis farà un segon concert a Banyoles després d'esgotar en poques hores les entrades del primer

El diumenge 20 de gener a les 19 h.
11/01/2013

Ahir es posaven a la venda les entrades pel concert que Andrea Motis & Joan Chamorro Group faran a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles el dissabte 19 de gener i l’expectativa que s’havia generat al voltant d’aquest concert era tan gran que en poques hores s’han esgotat totes les entrades. És per això que l’Ajuntament de Banyoles i Joventuts Musicals de Banyoles, l’entitat organitzadora, han decidit oferir un segon concert d’aquesta formació l’endemà mateix, el diumenge 20 de gener a les 19 h (15 €), a fi de respondre a la gran demanda d’entrades existent.

 

A les 8:30 h del matí d'ahir, quan s’obria la venda d’entrades, ja era molt nombrós el públic que esperava per comprar les seves entrades i tot feia presagiar que en poques hores s’ompliria tot l’aforament disponible, com així ha estat. Ja en el concert que va oferir fa un any al mateix Auditori de l’Ateneu presentant el seu primer disc Andrea Motis va esgotar en pocs dies les entrades a la venda.

 

En aquests dos nous concerts que oferiran a Banyoles, Andrea Motis & Joan Chamorro Group faran la presentació a les comarques gironines del seu darrer disc tot just sortit del forn, Feeling Good (Temps Record, 2012). En aquest treball, acompanyats per excel·lents intèrprets com ara el pianista Ignasi Terraza, Motis i Chamorro ens acosten de nou al swing, el soul, el jazz vocal o el pop interpretats d’una manera dolça i directa, apta per als paladars més exigents però també per a tots els públics.

 

Com a activitat paral·lela al concert es projectarà per primer cop a les comarques gironines el documental de Ramon Tort A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band. (divendres 18, 21 h, 3 €), guanyador indiscutible de la darrera edició del festival In-Edit de Barcelona.

 

Les entrades per aquestes actuacions ja estan a la venda i es podran adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 / 972 57 00 50 / De dilluns a divendres, de 8:30 h a 19 h).

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya