Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

JMB edita un cd promocional de Miguel Colom, l'artista resident Bunge 2012

És un regal exclusiu per als socis de l'entitat
23/01/2013

Joventuts Musicals de Banyoles acaba d’editar un cd promocional del qui ha estat el brillantíssim artista resident Bunge 2012, el violinista madrileny Miguel Colom. En l’àlbum hi figuren tres obres completes: la Sonata “Primavera” de Beethoven, amb Denis Lossev al piano; el Quartet de corda Núm. 23 de Haydn interpretat pel Cuarteto Albor, del qual Miguel Colom n’és el primer violí; i finalment la cèlebre Chaconne per a violí sol de Bach, que Miguel Colom va interpretar de manera imponent.

 

Tots els enregistraments són en directe i van ser efectuats per Catalunya Música a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles el 29 d’abril i 23 de setembre de 2012. Gravacions que l’emisora va posar posteriorment a disposició de la Unió Europea de Radiodifusió. Els tècnics d’aquest enregistrament foren Santi Barguñó i Lluís Soler respectivament. L’edició del disc ha anat a càrrec de Daniel Guinot.

 

S’ha fet un tiratge de 1000 unitats d’aquest disc promocional, que no està a la venda però sí a disposició dels socis de JMB, que el poden passar a recollir per “la galeria” (C. Major, 3), la nova seu de l’entitat, a partir del dilluns 28 de gener de 10 a 14 h.

 

Aquest disc quedarà doncs com un testimoni del virtuosisme d’un artista, Miguel Colom, que ha deixat un record immillorable i un grapat d’interpretacions emocionants en el seu pas per l’Auditori de l’Ateneu com a artista resident Bunge.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya