Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El Quartet Gerhard, candidat als Premis Enderrock 2013

El 10 de febrer debuta com a nou artista resident de l’Auditori de l’Ateneu
26/01/2013

Fins el dijous 31 de gener hi ha oberta la fase de votació popular dels Premis Enderrock 2013 i el Quartet Gerhard participa dins la categoria de Millor nova proposta de música clàssica del 2012, competint amb l’Alart Quartet, l’Anna Alàs, l’Anna Puig i l’Enrique Bagaría. En aquesta primera volta de votacions populars, també s’escull millor disc i millor artista de clàssica i de jazz, i millor nova proposta de jazz del 2012. Els usuaris registrats poden exercir el seu vot a través de la pàgina web www.enderrock.cat/premis.

 

El Quartet Gerhard agafa enguany el relleu de Miguel Colom com a artista resident Bunge de l’Auditori de l’Ateneu i durant aquest 2013 oferirà quatre recitals excepcionals, cadascun amb al·licients diferents, que ens conviden a recórrer la història del quartet de corda. En el primer concert, que tindrà lloc el diumenge 10 de febrer a les 19 h, es recorrerà als orígens del quartet de corda amb obres mestres del “pare” d’aquesta formació -Haydn- i d’alguns dels seus “fills” -Beethoven i Schubert. D'aquí el títol d'aquest primer concert: Haydn & Sons.

 

Recent guanyador dels prestigiosos premis El Primer Palau i 25 anys de Catalunya Música, el quartet és sense cap mena de dubte el grup de cambra amb més projecció del moment.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya