Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Rodrigo Moro: una autèntica revel·lació a Crespià

El contrabaixista salmantí fascina amb un recital ple de descobriments
18/02/2013

El millor recital en el què portem de temporada. Així s'expressava bona part del públic del MiP ("Música i patrimoni al Pla de l'Estany") que ahir diumenge va omplir l'església de Santa Eulàlia de Crespià per escoltar el contrabaixista Rodrigo Moro acompanyat pel pianista Stefanos Spanopoulos.

 

El jove intèrpret salmantí (tan sols 22 anys) va seduir tothom amb un concert magistral en el qual va descobrir totes les insospitades possibilitats del contrabaix com a instrument solista. Començant per un Scherzo de Brahms, seguint amb les fresques tonades de la Suite popular española de Falla i coronant un actuació memorable amb una obra de Frank Proto, nou variacions a partir del cèlebre Capriccio núm. 24 de Paganini que van deixar literalment bocabadat el públic en la que era l'única obra original per a contrabaix i piano de la vetllada.

 

Com a bisos Moro va oferir la Sarabanda de la Suite núm. 1 per a violoncel sol de Bach i una impressionant peça de François Rabbath (mestre del propi Moro), Poucha Dass, obra inspirada en els ragas hindustànics que va acabar d'entusiasmar una audiència que va saludar amb una llarga i intensa ovació el jove contrabaixista. Un intèrpret a seguir molt de prop que va deixar petja en el MiP.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya