Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

L'actor Lluís Soler i el Quartet Gerhard ja treballen en la producció ''El món d'ahir''

S'estrenarà el 6 d'octubre d'enguany a l'Auditori de l'Ateneu
28/02/2013

Serà sens dubte una de les cites destacades del 2013 a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. I malgrat que no s'estrenarà fins a la tardor, els seus protagonistes ja hi estan treballant. Parlem del cèlebre actor Lluís Soler i del Quartet Gerhard, l'artista resident Bunge 2013 de l'Auditori de l'Ateneu. Junts han començat a gestar l'espectacle "El món d'ahir", un encontre entre música, teatre i literatura inclòs en la residència dels Gerhard i en el qual comptaran amb la inestimable complicitat de Soler.

 

Serà el 6 d'octubre d'enguany quan aquesta producció pròpia de Joventuts Musicals de Banyoles es presenti per rimer cop davant el públic. Però ja es comencen a saber alguns detalls. Per exemple el repertori musical, que inclourà el Quartet "Sonata a Kreutzer" de Janacek, el segon quartet de Robert Gerhard i el vuitè de Xostakòvitx. Igualment part dels textos que s'utilitzaran són d'autors com Tolstoi o Stefan Zweig, especialment d'aquest darrer, de qui de fet pren el títol l'espectacle, "El món d'ahir", manllevat de les extraordinàries memòries de l'escriptor austríac, El món d'ahir. memòries d'un europeu.

 

Cinc artistes catalans de generacions i llenguatges artístics diferents però de primeríssim nivell. Obres de compositors i escriptors universals. Una trobada única que promet emocions fortes.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya