Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Aquest divendres, fi del plaç d'inscripció al concurs DBUT!

El 12 d'abril és la data límit per a les tres modalitats: arrel, jazz i clàssica
09/04/2013

DBUT!, el nou concurs de joves intèrprets que organitzen conjuntament les entitats de Joventuts Musicals de Girona, Figueres i Banyoles, encara el darrer mes del seu plaç d'inscripcions. Serà el proper 12 d'abril al migdia quan s'acabi el període per sol·licitar participar en aquesta convocatòria que inclou tres modalitats: ARREL (Banyoles), JAZZ (Figueres) i CLÀSSICA (Girona).

 

El nou concurs DBUT! va dirigit a tots els intèrprets individuals o grups joves (d’un màxim de sis integrants) que interpretin alguns dels tres gèneres musicals abans esmentats, entenent cadascun d’ells de manera ampla i gens restrictiva. El límit d’edat es fixa en 30 anys per a les tres modalitats, edat que no pot sobrepassar cap membre del grup el dia de la celebració de les respectives finals. Com a mínim un dels intèrprets del grup ha de ser nadiu de les comarques gironines.

 

Podeu contactar amb l'organització a través del mail dbut@joventutsmusicals.cat i podeu consultar les bases i inscriure-us a les pàgines web de cada entitat:

 

ARREL: www.jmbanyoles.com

JAZZ: www.jmfigueres.cat

CLÀSSICA: www.joventutsmusicals.cat/girona

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya