Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

JMB presenta ''Qui té por de la clàssica?'', un nou curs per acostar la música clàssica a tothom

A càrrec del professor Rafael Esteve
07/04/2013

Joventuts Musicals de Banyoles presenta una nova activitat concebuda per acostar la música clàssica a tots els públics. Es tracta del curs d'audició musical "Qui té por de la clàssica?", que vol ser una manera accessible de conèixer en profunditat les millors obres i compositors de la música clàssica de la mà d’un dels divulgadors més reconeguts del nostre país, el professor Rafael Esteve.

 

En la seva primera edició el curs consta de tres sessions i porta per títol Tres aniversaris: Stravinski, Verdi, Wagner, centrant-se en tres commemoracions: el centenari de La consagració de la primavera i els bicentenaris de Verdi i Wagner. La primera sessió tindrà lloc el 27 d'abril i serà dedicada al polèmic ballet de Stravinski. Seguirà el 25 de maig la sessió dedicada a l'òpera Falstaff de Giuseppe Verdi. Clourà el curs una sessió consagrada a l'òpera wagneriana Tristany i Isolda que tindrà lloc el 15 de juny.

 

Totes les sessions tindran lloc al Museu Darder de Banyoles, sempre en dissabte i de 10:30 a 13:30 h. El preu de les inscripcions és de 25 €  pel curs complet (15 € pels socis de JMB) o 10 €  per cada sessió (5 € pels socis de JMB). Les inscripcions es poden fer a través del web www.jmbanyoles.com, a l'oficina de JMB (C. Major, 3 baixos, de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 16 a 19h) o bé a l'inici de cada de cada sessió al mateix Museu Darder. L'aforament és limitat i es recomana per tant fer inscripció amb antel·lació.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya