Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Per motius aliens a JMB s’ha cancel·lat el concert de Rosalía

Havia de tenir lloc aquest dissabte 3 d'abril a l'Auditori de l'Ateneu
09/04/2013

Per motius aliens a Joventuts Musicals de Banyoles l'actuació de la jove cantaora flamenca Rosalía, prevista pel proper dissabte 13 d'abril, a les 21 h, a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, ha hagut de ser cancel·lada definitivament. Lamentem les molèsties que aquest fet pugui causar. Les persones que hagin adquirit entrades poden sol·licitar el retorn de l’import a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 // 972 57 00 50 // De dilluns a divendres, de 8:30 h a 19 h).

 

Recordem que les properes actuacions que acollirà l’Auditori de l'Ateneu seran les de Paul Fuster, el dissabte 20 d’abril, i del Dúo Moreno Gistaín, el diumenge 28 d’abril. Considerat un dels duos de piano més destacats de l'estat, els germans Moreno Gistaín commemoraran el centenari de l’estrena del ballet Le sacre du printemps, amb música d’Stravinski i coreografia de Nijinski, interpretant el famós i polèmic ballet i altres obres estrenades pels Ballets Russos de Diaghilev, amb dos pianos damunt l’escenari.

 

Aquella setmana Joventuts Musicals de Banyoles ha organitzat dues activitats més al voltant del centenari de La consagració de la primavera. D'una banda el dijous 25 a les 21 h a l'Ateneu Bar (gratuït) es projectarà el documental "Això és ritme!", un document excepcional sobre el muntatge del cèlebre ballet que Simon Rattle féu a Berlin amb alumnes d'instituts de la perifèria. De l'altra, el dissabte 27 a les 10:30 h començarà el curs d'audició musical "Qui té por de la clàssica?", a càrrec del professor Rafael Esteve, amb una sessió dedicada precisament a l'ora de Stravinski.

 

Les activitats de Joventuts Musicals de Banyoles durant aquest mes d'abril inclouen també una les cites més esperades del MiP, el recital d'òpera que Cecília Rodríguez i Josep-Ramon-Olivé, dues de les veus més prometedores de la nostra lírica, oferiran a "Can Jan de la Farrés" de Fontcoberta el diumenge 21 d'abril a les 19 h.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya