Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El MiP porta a Fontcoberta un recital líric excepcional

Amb dues de les veus més prometedores del moment: Cecília Rodríguez i Josep-Ramon Olivé
16/04/2013

La temporada 12-13 del MiPMúsica i Patrimoni al Pla de l'Estany, arriba a un dels seus emplaçaments neuràlgics i més tradicionals, la masia medieval de Can Jan de la Farrés de Fontcoberta, ubicada al veïnat de Melianta i avui reconvertida en centre cultural. En aquest espai singular s'hi han pogut escoltar grans recitals les darreres temporades, i el que hi sonarà aquest proper diumenge 21 d'abril a les 19 h (entrada gratuïta)  no serà una excepció.

 

Dues de les joves veus líriques més destacades del moment, la soprano canària Cecília Rodríguez i el baríton català Josep-Ramon Olivé, ens oferiran un recital operístic d'alta volada en la que sens dubte és una de les cites més destacades i esperades del MiP d'enguany.

 

La vetllada serà un recital líric que es desplegarà com si es tractés d'una sola òpera a partir d'un fil argumental però constituida a partir de fragments d'òperes cèlebres de Mozart, Donizetti, Verdi, Puccini, etc. Una ocasió única de gaudir de la millor lírica d'una manera diferent.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya