Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

El Duo Moreno Gistaín, de Banyoles a Sant Petesburg

Amb la seva elèctrica versió de ''La consagració de la primavera'' i altres ballets per a dos pianos
26/04/2013

Aquest diumenge el Duo Moreno Gistaín porta Banyoles (Auditori de l’Ateneu, 19 h, 12 €) el seu recital per a dos pianos La Primavera del Siglo. I just aquesta setmana s’ha sabut que aquesta mateixa producció formarà part del prestigiós Festival Diaghilev de Sant Petesburg el novembre de 2014. No en va els germans aragonesos Juan Fernando y José Enrique Moreno Gistaín formen un dels duos de piano més actius i sol·licitats del moment.

 

Amb el seu espectacle La Primavera del Siglo el Duo Moreno Gistaín volen commemorar el centenari de la polèmica estrena del ballet de Stravinski “La consagració de la primavera”, de la qual n’ofereixen una versió elèctrica per a dos pianos. També revisiten d’altres ballets estrenats per la companyia del mític empresari Sergei Diaghilev, com Les danses polovtsianes de l’òpera El Príncep Igor de Borodin o Daphnis et Chloé de Ravel. Un programa pensat per reviure un dels moments més brillants de la cultura del segle XX, els Ballets Russos.

 

Aquest espectacle es va estrenar a CaixaForum Barcelona i CaixaForum Madrid en motiu del’exposició Diaghilev i l'Edat d'Or dels Ballets Russos 1909-1929 obtenint un gran èxit en ambdues sales de concert.

 

Més informació a www.morenogistain.com 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya