Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Els banyolins Germà Negre i Marc Serra, de Porqueres, finalistes del nou concurs dbut!

En les modalitats d'arrel i clàssica respectivament
02/05/2013

Ja s’han donat a conèixer els finalistes de la primera edició del concurs DBUT!, una iniciativa conjunta de Joventuts Musicals de Banyoles, Figueres i Girona. I el vererdicte de les eliminatòries ha donat com a resultat l’agradable sorpresa que d'aquests finalistes dos són intèrprets del Pla de l’Estany. Així, els respectius jurats van decidir per unanimitat que accedissin a les finals els següents grups: Thalassa i els banyolins Germà Negre pel què fa a la modalitat ARREL; Lucas Martínez & Félix Rossy Quintet i Eladio de Limón pel que fa a JAZZ; i finalment Quintet DaCap i el pianista de Porqueres Marc Serra en CLÀSSICA. No cal dir que el fet que dos dels sis finalistes siguin oriünds de la nostra comarca és un excel·lent símptoma de la vitalitat musical del Pla de l’Estany, més tenint en compte la bona participació i la qualitat interpretativa de les propostes que es van presentar a les eliminatòries prèvies del concurs.

 

Ara els grups finalistes actuaran en els concerts-finals de les seves respectives modalitats. El divendres 10 de maig a les 21 h a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles tindrà lloc la final d’ARREL, el dissabte 11 de maig a les 21 h a La Cate de Figueres serà el torn de JAZZ i el diumenge 12 de maig a les 19 h a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona se celebrarà la final de la modalitat CLÀSSICA. Els concerts són gratuïts i es plantegen en dues parts, protagonitzades cadascuna per un dels dos finalistes. El públic podrà dir-hi la seva, votar en les butlletes que s’habilitaran per l’ocasió als propis espais de concert i el seu vot total comptabilitzarà un terç del vot que decidirà els guanyadors. Els altres dos seran emesos pel  jurat d’experts.

 

Tot fa pensar que seran finals intenses i molt disputades, i per tant el vot del públic serà decisiu. No us perdeu doncs aquesta ocasió de recolzar i descobrir dos intèrprets de la nostra comarca que comencen a fer passos ferms en el difícil món de la música.

1 Comentaris
  • 1
    karma [ 03/05/2013 - 12:31 ]
     
    ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! sort nois!
     
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya