Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

El Teatre Instrumental i Rosalía, propostes de setembre de JMB a l'Auditori de l'Ateneu

La resta de la programació es presenta el 2 de setembre
29/08/2013

A l’espera de la presentació oficial de la Programació Estable d’Arts Escèniques de Banyoles, el proper dilluns, 2 de setembre, l’Àrea de Cultura i Patrimoni Cultural fa un avanç de la programació que es podrà veure als escenaris banyolins aquest mes de setembre. Joventuts Musicals de Banyoles organitza dues de les tres propostes de temporada estable de concerts: El Teatre Instrumental & Lorenzo Coppola i Rosalía.

 

Comencem la temporada de música amb una proposta radicalment diferent per acostar-nos a la clàssica: El Teatre Instrumental, un dels grups de música antiga més destacats i singulars apareguts els darrers anys al nostre país, presentarà el 14 de setembre a l’Auditori de l’Ateneu, l’espectacle “Nocturns per al rei de Nàpols”. Amb el prestigiós clarinetista Lorenzo Coppola actuant com a mestre de cerimònies, el concert es planteja sense formalismes ni jerarquies amb una interacció directa amb el públic.

 

La tardor teatral banyolina arrenca amb l’espectacle de producció local de la companyia Teiatròlics amb la seva darrera proposta escènica “Cara a cara”, a càrrec dels directors, autors i intèrprets Jordi Angelats i Mar Vilà-Duch. Un espectacle on es desgranen les vicissituds de les relacions de parella.

 

Així mateix, el Projecte Butaka, per segon any consecutiu, arrenca la seva particular temporada teatral amb propostes per a joves amb la II Festa Butaka a l’Auditori de l’Ateneu el dia 20 de setembre.

 

L’Associació La Xarxa de Banyoles, en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles des del 1999, inicia la seva temporada d’arts escèniques adreçada als més menuts, amb un espectacle d’animació a la Plaça Major a càrrec de la companyia El Pot Petit “Canta, balla i riu!”.

 

El flamenc també té cabuda a la programació de l’Auditori de l’Ateneu amb l’actuació, el 21 de setembre, de Rosalía, una de les joves cantaores amb més projecció de l’escena actual i una nova mostra de la vitalitat del flamenc català.

 

En el marc de les músiques modernes, tindrem el plaer d’escoltar a l’Auditori de l’Ateneu, el dia 27 de setembre, la proposta captivadora, sorprenent i personal liderada per Joan Pons, El Petit de Cal Eril, amb la presentació del seu nou disc “La figura del buit”, un dels músics més peculiars i autòctons de casa nostra dels últims anys.

 

D’entre les altres activitats, presentades per entitats de Banyoles, hem de destacar el concert organitzat per l’Oncolliga, el dia 29 de setembre, a l’Auditori de l’Ateneu, a càrrec de la jove soprano esponellenca Alba Bosch.

 

Finalment, pel què fa a la programació de l’Ateneu Bar, durant el mes de setembre hi ha previstes tres activitats, com sempre gratuïtes: el 12 de setembre una nova sessió d’El Documental del mes amb Cor noruec, Sang finesa”, el 24 de setembre una sessió del Club de Lectura de la Biblioteca de Banyoles dedicada a La sonata a Kreutzer de Tolstoi i dirigida pel professor Ricardo San Vicente, i el 26 de setembre el concert Tribute to Billie Holiday a càrrec de la cantant Leslie Helpert i el guitarrista Albert Vila inclòs en el Festival de Jazz de Girona.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya