Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Comencen les visites comentades prèvies a tots els concerts de Música i Patrimoni 2013-14

Sempre a les 18:30 i de la mà del Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles
11/10/2013

Aquest proper diumenge 13 d'octubre, coincidint amb el concert d'Eulàlia Fantova i Lluís Vidal a Can Jan de la Farrés de Fontcoberta, comencen les visites comentades prèvies als concerts de la temporada Música i Patrimoni 2013-14. Totes les visites tenen lloc a les 18:30 h, mitja hora doncs abans de cada concert, són gratuïtes i s’inicien a l’espai que acull el recital.

 

Un dels objectius de la temporada Música i Patrimoni és donar a conèixer el ric patrimoni artístic i monumental del Pla de l’Estany. Per això organitza, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles, aquestes visites comentades prèvies a cadascun dels concerts de la temporada, llevat de l'inaugural. Es tracta de microxerrades de 20 minuts protagonitzades per diferents especialistes que ens aproximen a algun aspecte del patrimoni comarcal aprofitant l’avinentesa del concert.

 

El coordinador d'aquesta activitat paral·lela als concerts, Jeroni Moner, ha plantejat el programa de 10 visites com un autèntic curs sobre el patrimoni comarcal, fixant un fil temàtic coherent i cronològic que seguei el curs dels 10 concerts de la temporada en els quals es fa visita.

 

Si en temporades anteriors només es feien visites comentades als espais que acollien concerts de Música i Patrimoni per primera vegada, enguany s'organitzarà aquesta activitat en tots els concerts a excepció de l'inaugural.

 

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya