Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Un dels millors violinistes del món, L. Subramaniam, oferirà a Banyoles el seu únic concert a Catalunya

En la que és la primera gira a l'estat amb el seu fill Ambi
01/11/2013

El proper 9 de novembre el gran mestre indi L. Subramaniam, considerat un dels millors violinistes del món, oferirà a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el que serà el seu únic concert a Catalunya. Ho farà en el marc d'una minigira per l'estat que ha fet possible l'Ambaixada de l'Índia a Espanya en el marc dels actes de l'Any Tagore, en què es commemora el centenari de la concessió del Premi Nobel de Literatura a l'escriptor indi Rabindranath Tagore. En aquesta gira Subramaniam oferirà tan sols tres concerts, a Valladolid, a Madrid i a Banyoles. La gira és a més la primera a l'estat en la qual L. Subramaniam es presenta amb el seu fill Ambi Subramaniam, considerat un digne successor del seu pare.

 

El mestre Subramaniam és una autèntica llegenda viva a l'Índia, a l'alçada de músics com Ravi Shankar o Zakir Hussain. És l'intèrpret més important del violí carnàtic i ha revolucionat la tècnica d'aquest instrument tradicional del sud de l'Índia. Ha actuat amb alguns dels músics més importants del nostre temps, com Yehudi Menuhin o Stefan Grapelli, i en tot tipus de projectes de fusió.

 

A Banyoiles hi oferirà un concert amb repertori tradicional carnàtic, acompanyat per un ensemble instrumental que, a banda del seu fill Ambi, completen Ghantasala Satya Sai a la guimbarda, Dhulipala Sri Rama Murthy al tambor mridangam i Bindu Subramaniam a la tampura.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya