Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Subramaniam: ''Aquest és un públic fantàstic, tornaré''

El gran mestre indi protagonitza un concert memorable a l'Auditori de l'Ateneu
11/11/2013

Poques vegades passa que, en sonar la darrera nota d'un concert, tot el públic s'aixequi dempeus com un sol home per ovacionar els músics. Són ocasions molt especials i amb intèrprets excepcionals. Això és el què vàrem viure dissabte passat al final del memorable concert del reconegut mestre Dr. L. Subramaniam i el seu fill Ambi Subramaniam.

 

L'Auditori de l'Ateneu es va omplir per assistir al que era l'únic concert a Catalunya d'aquest mite vivent de la música de l'Índia, un músic reconegut internacionalment que a Banyoles oferia el darrer concert d'una gira europea que s'ha allargat més d'un mes. A l'estat espanyol era la primera gira en la qual es presentava amb el seu fill Ambi i només va actuar a Madrid, Valladolid i Banyoles.

 

Amb el seu grup de música tradicional carnàtica -la pròpia del sud de l'Índia- Subramaniam va oferir un intensíssim recital en el qual va interpretar un sol raga -forma musical bàsica de la seva tradició musical- en les seves mútliples variacions, solos i improvisacions. Un concert en permanent crescendo que va acabar fent embogir el públic amb el seu virtuosisme sense límits.

 

Al final, el mestre Subramaniam va voler adreçar unes paraules al públic per assegurar que "aquest és un públic fantàstic. Tornaré. Gràcies a tots".

 

L'entitat organitzador del concert, Joventuts Musicals de Banyoles, va voler dedicar aquest concert a Francesc Escoda i Cugat, antic membre de la junta de JMB que va morir la setmana passada. 

 

ÀLBUM DE FOTOS DEL CONCERT

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya