Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Aquesta setmana s'envien els carnets 2014 als socis de JMB

Amb un disc del concert del Trío Lorca com a regal exclusiu
30/12/2013

En els propers dies tots els socis i sòcies de Joventuts Musicals de Banyoles que hagin abonat la seva quota anual rebran a casa els carnets 2014. Amb aquests carnets es poden beneficiar dels múltiples avantatges que suposa format part de JMB, en concret:

 

  • 50% de descompte en tots els concerts de l'entitat a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles.
  • 50% de descompte en el curs Qui té por de la clàssica?
  • 50% de descompte en el curs Qui té por del jazz?
  • 10% de descompte en alguns dels concerts de músiques modernes de l'Auditori de l'Ateneu (de gener a juliol de 2014: Iepi).
  • Descomptes diversos en totes les activitats organitzades per altres entitats locals de Joventuts Musicals d'arreu del país, com ara el Festival de Músiques de Torroella de Montgrí, el Festival de Jazz de Terrassa, la Schubertíada a Vilabertran, etc.
  • Informació regular de les activitats de JMB.
  • Exemplars gratuïts de materials que edita l'entitat.

 

Junt amb els carnets, els socis i sòcies rebran un regal molt especial: el disc del concert que el Trío Lorca va oferir el passat 29 de setembre a Camós per inaugurar la temporada 2013-14 de Música i Patrimoni. Un recital enregistrat pel prestigiós tècnic Lluís Miquel Soler en el qual el Trío Lorca va oferir un programa deliciós amb obres de Haydn, Schubert i Beethoven.

 

Cal recordar que el Trío Lorca va ser el primer artista resident de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el 2011 de la mà de JMB, llavors amb el nom de Trío Mozart de Deloitte. D'aquesta manera, aquest cd se suma al que ja es va editar de l'artista resident 2012, Miguel Colom, i al de l'artista resident 2013, el Quartet Gerhard, que s'editarà en breu, i completa una col·lecció que tots els socis i sòcies de JMB tindran al seu abast gratuïtament.

 

Recordeu que per donar-vos d'alta com a socis ho podeu fer fàcilment a través del web de JMB, en el següent enllaç.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya