Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El mestre Ricard Gili protagonitza el nou curs ''Qui té por del jazz?''

La primera entrega serà una introducció al Jazz, Gospel i Blues
02/01/2014

Una de les novetats destacades de l'oferta de cursos formatius que proposa l'Ateneu - CMEM de Banyoles pel primer quadrimestre de 2014 és el curs d'audició musical QUI TÉ POR DEL JAZZ?, que arrenca aquest dissabte 11 de gener. El mestre Ricard Gili, gran divulgador del jazz i fundador de La Locomotora Negra, serà l'encarregat d'introduir-nos al jazz en aquest curs trimestral de tres sessions.

 

La primera entrega d'aques curs té com a títol "Introducció al Jazz, Gospel i Blues" . La primera sessió tindrà lloc l'11 de gener i es parlarà de "El Jazz, música d’un poble: els negres nord-americans". La segona, el  15 de febrer, estarà dedicada a el "Naixement de la música de Jazz". Finalment clourà el curs la sessió titulada "El Genoma del Jazz" el proper 29 de març.

 

Totes les sessions tenen lloc en dissabte, de 10:30 h a 13:30 h. El preu de la matrícula de tot el curs és de 30 euros però també es pot assitir a cadascuna de les sessions per separat per 12 euros cadascuna. Els socis de Joventuts Musicals de Banyoles, entitat organitzadora del curs, tenen un descompte del 50% sobre el preu per sessió.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya