Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Sílvia Pérez Cruz oferirà un segon concert exclusiu del seu espectacle ''Entre cordes'' a Banyoles

Després d'esgotar en pocs dies les entrades del primer
08/01/2014

Un dels noms propis de la programació d’arts escèniques de Banyoles de gener a juliol és sens dubte el de Sílvia Pérez Cruz. Després de l’èxit rotund del disc 11 de novembre, la cantant de Palafrugell s’ha embarcat ara en una nova aventura sonora: cantar acompanyada d’un quartet de corda clàssic. “Entre cordes” és un encàrrec especial del Auditorio Nacional de Madrid que només es representarà de nou a Banyoles, en la que per tant, és una ocasió única i irrepetible d’escoltar la cantant empordanesa en un registre insòlit.

 

L’excepcionalitat d’aquesta proposta ha contribuït a què, pocs dies després de posar-se a la venda i gairebé un mes abans del seu concert a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, s’esgotessin totes les entrades pel recital, programat pel dissabte 1 de febrer. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Banyoles i Joventuts Musicals de Banyoles han decidit oferir un segon concert, que tindrà lloc el divendres 31 de gener a les 22 h.

 

A “Entre cordes”, la cantant empordanesa interpreta temes arranjats per l’ocasió per Javier Galiana de la Rosa i Joan Antoni Pich i es fa acompanyar pel seu contrabaixista habitual, Miguel Ángel Cordero, i per un quartet de corda clàssic integrat per Elena Rey i Carlos Montfort al violí, Anna Aldomà a la viola i el propi Joan Antoni Pich al violoncel.

 

Sílvia Pérez Cruz és sens dubte una de les veus més destacades del moment. La seva inquietud musical inesgotable és de tots ben coneguda. A banda del seu pas per les Migas, ha fet folk amb Xalupa, música experimental amb Llama, jazz amb Javier Colina i Sol Picó. La cantant nascuda al cor de la Costa Brava, a Palafrugell, fa 29 anys, viu totalment entregada en cos i ànima a una incessant activitat musical. La llista de projectes en els quals ha brillat és inacabable, i si alguna cosa ha cridat poderosament l’atenció és la seva sorprenent capacitat d’afrontar diferents estils. Sense artificis. Amb tanta delicadesa com rotunda credibilitat. I és encara més destacable el fet de fer-ho, sempre, amb un inconfusible segell propi.

 

L’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, acollirà doncs, els propers dies 31 de gener a les 22 h i 1 de febrer a les 21 h un recital únic, especial i màgic on la veu i el so es fusionaran omplin l’escenari d’un univers musical ric i enigmàtic.

 

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 19 h.) amb un preu de 15 €.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya