Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Sílvia Pérez Cruz presenta a l'Auditori de l'Ateneu el seu espectacle ''Entre cordes'' amb totes les entrades exhaurides

De la mà de Joventuts Musicals
31/01/2014

Un dels noms propis de la programació d’arts escèniques de Banyoles de gener a juliol és sens dubte el de Sílvia Pérez Cruz. Després de l’èxit rotund del disc 11 de novembre, la cantant de Palafrugell s’ha embarcat ara en una nova aventura sonora: cantar acompanyada d’un quartet de corda clàssic. “Entre cuerdas” és un encàrrec especial del Auditorio Nacional de Madrid que es va estrenar el passat 24 de gener mereixent un gran èxit de públic i de crítica. A banda d’aquesta estrena, la producció només es podrà veure de nou a Banyoles, amb el nom “Entre cordes”, en la que per tant, és una ocasió única i irrepetible d’escoltar la cantant empordanesa en un registre insòlit.

 

L’excepcionalitat d’aquesta proposta ha contribuït a què, pocs dies després de posar-se a la venda s’esgotessin totes les entrades per a les dues sessions programades, el divendres 31 de gener a les 22 h i el dissabte 1 de febrer a les 21 h

 

A “Entre cordes”, la cantant empordanesa interpreta temes arranjats per l’ocasió per Javier Galiana de la Rosa i Joan Antoni Pich i es fa acompanyar pel seu contrabaixista habitual, Miguel Ángel Cordero, i per un quartet de corda clàssic integrat per Elena Rey i Carlos Montfort al violí, Anna Aldomà a la viola i el propi Joan Antoni Pich al violoncel.

 

Sílvia Pérez Cruz és sens dubte una de les veus més destacades del moment. La seva inquietud musical inesgotable és de tots ben coneguda. A banda del seu pas per les Migas, ha fet folk amb Xalupa, música experimental amb Llama, jazz amb Javier Colina i Sol Picó. La cantant nascuda al cor de la Costa Brava, a Palafrugell, fa 29 anys, viu totalment entregada en cos i ànima a una incessant activitat musical. La llista de projectes en els quals ha brillat és inacabable, i si alguna cosa ha cridat poderosament l’atenció és la seva sorprenent capacitat d’afrontar diferents estils. Sense artificis. Amb tanta delicadesa com rotunda credibilitat. I és encara més destacable el fet de fer-ho, sempre, amb un inconfusible segell propi.

 

Les dues sessions de “Entre cordes” a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, estan organitzades per Joventuts Musicals de Banyoles en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya