Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Karol Green amb Santi Careta i Liannallull, propostes destacades de febrer a l'Ateneu Bar

Aquest dijous comença l'activitat mensual amb el documental ''Palme''
06/02/2014

La programació de l'Ateneu Bar es presenta aquest mes de febrer amb dos concerts, una projecció de documental i una sessió de música punxada. Cada dijous hiha una cita cultural doncs en l'escenari del bar de l'Ateneu - CMEM. Aquest mateix dijous 6 de febrer  té lloc la primera de les activitats, una nova sessió del cicle El Documental del mes, en aquest cas amb el documental Palme, dedicat a la figura del assasinat líder socialdemòcrata suec.


El dijous 13 de febrer arriba la segona de les sessions de música punxada, un nou format d'activitat que es va estrenar amb molt bona collida el mes passat i en el qual un músic o melòman ens endinsa en algun repertori o estil. En aquesta ocasió serà Xavi Teixidor, guitarra dels Morgat Morgat, que ens oferirà la Sessió Música de dutxa.


Els dos darrers dijous del mes estaran dedicats a la música en viu. El primer concert tindrà lloc el 20 de febrer i servirà per estrenar el nou cicle de concerts de jazz que organitzarà regularment el Taller de Música de Banyoles. El sprotagonistes d'aquest primer recital seran el duo de Karol Green i Santi Careta.


Finalment, el 27 de febrer, serè el torn del quartet Liannallull, presentant el seu darrer treball Els Radicals.


Com sempre totes les activitats són gratuïtes i tenen lloc a les 21 h.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya