Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

La junta directiva de JMB s'amplia amb noves incorporacions

L'Assemblea General Ordinària va ratificar la nova composició de l'equip directiu, amb 13 membres
14/03/2014

En l'Assemblea General ordinària que es va celebrar el passat 9 de març a l'Ateneu - CMEM de Banyoles, els socis i sòcies de Joventuts Musicals de Banyoles van ratificar l'ampliació de la junta directiva de l'entitat fins a 13 membres.

 

Aquesta ampliació ha estat possible gràcies a la renovació dels estatuts socials de l'entitat el 31 de juliol de 2013, ja que els anteriors no permetien més de 7 membres a la junta. Les noves incorporacions, que ja estaven prenent part en els treballs de la junta des de fa uns mesos, són Dani Alonso, Joan Anglada, Helen Baines, Ona Bosch, Paula Costabella i Marc Serra.

 

Tres d'aquests nous membres són menors de 25 anys, ja que forma part de la filosofia de Joventuts Musicals que els joves no només siguin protagonistes o destinataris de les activitats que organitza, sinó també membres dels òrgans de decisió.  5 dels components de la junta són menors de 30 anys i 10, menors de 40.

 

Amb aquestes incorporacions la junta directiva de l'Associació Joventuts Musicals de Banyoles queda configurada de la següent manera:

 

Miquel Cuenca i Vallmajópresident 
Maria de Palol i Martínezvicepresidenta 
Clàudia Massó i Fontàssecretària 
Jordi Xena i Ballada, tresorer
Daniel Alonsovocal 

Joan Anglada i Rigat, vocal 
Anna Artigas i Vilaplana, vocal
Helen Bainesvocal 

Ona Bosch i Surrocavocal 
Marta Bramon i Coma, vocal  
Paula Costabella i Estanyvocal

Mireia Cuenca i Vallmajóvocal 
Marc Serra i Nicolásvocal

 

En el transcurs de la mateixa Assemblea es van aprovar la memòria econòmica i d'activitats de 2013 així com el pressupost i projecte d'activitats pel 2014. 

1 Comentaris
  • 1
    F.Xavier Carreras [ 04/04/2014 - 12:53 ]
     
    Se que algun membre us ha proposat valorar afegir-vos com a Entitat Social al projecte "Un sol poble", que la gent,persones, sense compromís polític implícit, de l'ANC, promou per si mai necessitem ajuntar forces per la causa catalana. Només.M'agradaria que també la vostra associació ho estudies, sense cap mirament polític. Sigui tan sols per tombar el 21% d'IVA, si cal.
     
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya