Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El verisme i el bel canto, temàtica de la nova edició del curs 'Qui té por de la clàssica?'

S'analitzaran les òperes 'Pagliacci', 'L'elisir d'amore' i 'La Bohème'
03/04/2014

Arriba una nova edició del curs d’audició musical de Rafael Esteve, en aquest cas el darrer cicle trimestral del curs 2013-14. La temàtica d’aquest nou cicle està centrada en les dues grans darreres escoles operístiques italianes, a cavall dels segles XIX i XX. El verisme i el bel canto varen donar alguns dels títols més populars del repertori operístic i el curs n’analitzarà tres de tres autors diferents: Leoncavallo, Donizetti i Puccini. En aquesta edició de Qui té por de la clàssica? sonaran doncs algunes de les àries i escenes més belles tel gènere líric.

 

Com sempre estan previstes tres sessions. En concret la primera tindsrà lloc aquest dissabte 5 d'abril i estarà dedicada a l'òpera Pagliacci de Leoncavallo. El 3 de maig serà el torn de Gaetano Donizetti i la seva obra L’elisir d’amore. Finalment el de 7 de juny s'analitzarà l'òpera de Giacomo Puccini La Bohème.

 

Els preus de les matrícules són de 30 € per tot el curs o 12 € per sessió. Els socis de JMB es beneficien d'un 50% de descompte sobre el preu per sessió. Les inscripcions es poden fer a l'Ateneu - Centre Municipal d'Estudis Musicals (Plaça Major, 40) de dilluns a dijous de 16 h a 20 h i divendres de 10 h a 13 h, escrivint a ateneu@ajbanyoles.org o per telèfon al 972576049. Totes les sessions tenen lloc a la Sala 0 de l'Ateneu - CMEM (primer pis, accés habilitat amb ascensor per planta baixa).

 

L'encarregat de conduir aquest curs que tan bona collida està mereixent des que es va endegar el segon trimestre de 2013 és Rafael Esteve i Alemany, professor d’Història de la Música al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, assagista i reconegut divulgador de la música clàssica al nostre país.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya