Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Una de les revelacions del nostre jazz, Pol Omedes Trio, es presenta en concert a l'Ateneu Bar

Dins el cicle de concerts que coorganitza el Taller de Música de Banyoles
16/04/2014

Una de les sorpreses més agradables del nostre jazz aquesta temporada és sens dubte Pol Omedes. Aquest jove trompetista es presentarà al capdavant del seu trio a l'Ateneu Bar aquest dijous 17 d'abril a les 21 h, com sempre amb entrada gratuïta. Hi oferirà en concert els temes del seu disc La Ganadora (Underpool, 2013) acompanyat per Àlex Reviriego al contrabaix i Arnau Obiols a la bateria. El recital s'inscriu en el cicle de concerts del Taller de Música, que coorganitza aquesta entitat cultural banyolina.


Pol Omedes (Barcelona, 1989) és un trompetista i compositor llicenciat en trompeta jazz a l'ESMUC l'any 2012. La formació Pol Omedes Trio és el resultat del projecte final de carrera d'aquest jove trompetista barceloní influenciat per tota la música afroamericana, però especialment per Ornette Coleman i la passió que li desperta la seva música. El recital d’aquest projecte va ser valorat amb la màxima qualificació per un tribunal format per Matthew Simon, Joan Monné i Mireia Farrés. Amb una formació poc habitual dins del món del jazz, ens trobarem amb una música personal, fresca i sense complexes. Tots els temes (excepte el Jayne d'Ornette Coleman) són composicions d'en Pol pensades estrictament per a la formació. La música que escriu pretén ser un reflex de la seva vida personal i, per aquest motiu, durant el concert fa servir unes gravacions d'àudio per crear així un fil conductor com si es tractés d'una pel·lícula: donant forma, continuïtat i globalitat a la seva música.


Pol Omedes Trio ja ha realitzat diversos concerts a les sales i clubs més importants de Catalunya (com el club Jamboree de Barcelona). El 30 de desembre del 2013, es presenta de forma oficial el primer treball discogràfic de la formació: La Ganadora (UnderPool, 2013). El disc es presentarà al llarg del 2014 per l'estat espanyol i a Àustria, que és on resideix actualment i on està cursant un màster de trompeta jazz a la prestigiosa University of Music and Performing Arts Graz (KUG).

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya