Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Banyoles acollirà l'Assemblea General Ordinària 2014 de Joventuts Musicals de Catalunya

Serà el proper 7 de juny a l'Ateneu - CMEM
22/05/2014

La Federació de Joventuts Musicals de Catalunya celebrarà l'Assemblea General Ordinària 2014 el dissabte 7 de juny a l'Ateneu - CMEM de Banyoles (plaça Major, 40). A banda de les reunions ordinàries, la jornada incorporarà l'actuació d'alguns dels intèrprets del catàleg de la Xarxa de Músiques per a la temporada 14-15 i la inauguració de la nova seu de la federació, que des de febrer de 2013 està ubicada a Banyoles.

 

L'activitat s'iniciarà a les 10 h del matí amb la recollida d'acreditacions. A les 10:30 h es procedirà a l'obertura institucional, que anirà acompanyada de l'actuació del pianista Jorge Nava.

 

A les 11 h començarà la primera de les tres sessions de l'Assemblea. En la pausa de les 12 h es podrà escoltar el jove cantaor de flamenc Pere Martínez. A les 12:30 h es reprendrà l'activitat amb la segona de les sessions, que s'allargarà fins a l'hora de dinar. El dinar inclourà l'actuació de l'Ensemble Una Cosa Rara, en format de duo de corno di bassetto per a aquesta ocasió.

 

A les 16 h es portarà a terme la tercera i última sessió de l'Assemblea. La jornada es clourà a les 18 h amb la inauguració oficial de la seu de la Federació, situada al carrer Major, 3 baixos de Banyoles, i l'actuació de la Jove Big Band de Girona a la cantonada entre els carrers Mercadal i Major.

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya