Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

L’Auditori de l’Ateneu acull aquest diumenge l'estrena estatal de l'espectacle ''Queen Classics''

Una revisió dels temes de Freddie Mercury de la mà de Pau Codina i The Mercury Quartet
06/06/2014

L’Auditori de l’Ateneu viurà aquest diumenge 8 de juny a les 19  h (10 €) l’estrena a l’Estat espanyol de l’espectacle Queen Classics.

 

Un concert de cambra i un concert de rock. És la proposta, valenta i brillant, del projecte que encapçala el violinista Vlad Maistorovici, que ha tingut un gran èxit en els concerts que ha realitzat arreu d’Europa. Queen Classics és una aproximació a la música eclèctica que va compondre Freddie Mercury. Bohemian rhapsody, Killer queen o Bicycle race, s’intercalen amb melodies més innovadores, com ara The milionaire waltz, You take my breath away o Bijou.

 

“Abans de començar la meva formació en el terreny de la música clàssica i contemporània, la meva passió era la música dels Queen i de Freddie Mercury. Sempre torno al seu treball per la frescor i l’expressió, l’elegància i sofisticació dels seus projectes, i la profunditat dels seus conceptes musicals. En aquests arranjaments he intentat que les cançons mantinguin en la mesura del possible la seva puresa, al mateix temps que les situo en un nou context, el de la música de cambra.” D’aquesta manera defineix Maistorovici un projecte que ha voltat Europa amb un gran èxit de públic i de crítica.

 

L’espectacle s’estrena a l’Estat espanyol en un concert que arriba de la mà de l’artista resident de l’Ateneu – CMEM, el violoncel·lista Pau Codina, qui compartirà escenari amb el violinista Vlad Mistorovici, el clarinetista Harry Cameron Penny i el pianista, Antoine Françoise.

 

Nascut l’any 1988 a Barcelona, Codina és un brillant i precoç violoncel·lista que, actualment, afronta la seva primera maduresa artista. Com a artista resident de l’Ateneu – CMEM, aquest 2014 oferirà cinc concerts a la ciutat, el segon dels quals serà el d’aquest diumenge.

 

Codina ha tocat a sales de concerts com ara el Royal Festival Hall, Wigmore Hall, Barbican Hall, Saint Martin In the Fields, Purcell Room, St. James Picadilly, el Palau de la Música Catalana, el Liceu de Barcelona amb orquestres com l’Orquestra de Cambra d’Andorra, l’orquestra de RTVE, l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, l’Orquestra de Cambra de la Yehudi Menuhin School, la Südwestdeutsches Kammerorchester Pforzheim i l’Orquestra de Cambra Franz Liszt de Budapest. Entre els premis que ha obtingut, destaquen el 1r premi del concurs Guilhermina Suggia de Londres, el Martin Scholarship Award de Londres i el primer premi del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya