Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El grup 52 cordes tancarà la temporada Música i Patrimoni a Palol de Revardit

Es tracta d'un atípic trio de dos sopranos i arpa
30/06/2014

La popular temporada de concerts Música i Patrimoni al Pla de l'Estany arriba al final de la seva edició 2013-14. Serà el diumenge 13 de juliol, a les 19 h, amb un recital del conjunt 52 cordes al Castell de Palol de Revardit.

 

Per aquesta cita tan especial les protagonistes seran dues sopranos -Alba Fortuny i Victorina Pérez- i una arpista -Anna Quiroga-, que conformen un trio realment poc habitual. Totes elles destacades joves intèrprets catalanes que s’han reunit en aquest projecte únic, idoni per a tancar una temporada única. Quiroga és ja una bona coneguda del públic de la comarca, degut al concert que va oferir la temporada passada en solitari i qye fer les delícies dels assistents.

 

52 cordes ens proposarà un repertori d'allò més heterogeni i atractiu que inclou obres de Purcell, Gagliano, Cavalli, Carissimi, Monteverdi, Patterson, Britten, Rameau, Fauré i Garcia Morante.

 

El concert serà com sempre a les 19 h i gratuït i mitja hora abans, a les 18:39 h, hi haurà visita comentada a càrec de Jeroni Moner, del Centre d'Estudis Comarcals.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya