Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Ara Malikian i Iwona Sobotka, avanç de propostes de JMB per a la programació de tardor de l’Auditori de l’Ateneu

Ja estan a la venda les entrades per aquests espectacles
15/07/2014

Ja s'ha fet un primer avanç de la programació de JMB per a la tardor d’aquest 2014 a l’Auditori de l’Ateneu, i s'endevina una proposa musical de qualitat i altíssim nivell. El primer dels concerts que formen part d’aquest avançament de programació és el del violinista Ara Malikian que arriba a Banyoles acompanyat aquesta vegada amb la guitarra de José Luis Montón. El violinista libanès d’ascendència armènia és, sense cap mena de dubte, un dels artistes més brillants i expressius de la seva generació. En aquesta ocasió es presenta amb el prestigiós guitarrista José Luis Montón amb qui proposa un diàleg fascinant amb el jazz i el flamenc. Serà el divendres 26 de setembre a les 21 h.

 

En el marc del Festival de Música Polonesa a Catalunya, que d’ara fins al 2016 convocarà els millors intèrprets de la música polonesa al nostre país, Banyoles podrà conèixer de primera mà l’extraordinària soprano polonesa Iwona Sobotka, una de les principals sopranos europees del moment, que actuarà a l’Auditori de l’Ateneu el dissabte 18 d’octubre, també a les 21 h.

 

Els socis de JMB gaudeixen d'un 50% de descompte en tots els concerts organitzats per l'entitat i les entrades ja es es poden adquirir al web de Cultura Banyoles o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (972 57 00 50), al passeig de la Indústria, 25, de dilluns a divendres de 8:30 h a 14:45 h.

 

A banda dels concerts organitzats per JMB ja s'han avançat també les actuacions de músiques modernes, amb la cantant Anna Roig (11 d'octubre) i el grup Mishima (20 de desembre). L’avanç de programació cultural es completa amb dues propostes teatrals. El primer és l’espectacle Sé de un lugar, el gran èxit de la companyia Prisamata, que va suposar el debut a la dramatúrgia i a la direcció d’Iván Morales. Es podrà veure el 3 d’octubre a la Factoria d’Arts Escèniques. Aquest mateix espai, el 14 de novembre, acollirà l’espectacle del banyolí Marc Crehuet, El rei borni, una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya