Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Noms com En Chordais, Orchestra Fireluche i Luis Grané completen la programació de JMB a l'Auditori de l'Ateneu

S'afegeixen als ja anunciats Ara Malikian i Iwona Sobotka
05/09/2014

La tardor arriba carregada d'excel·lents propostes musicals a l'Auditori de l'Ateneu de la mà de Joventuts Musicals de Banyoles. Aquest matí s'ha presentat tota la programació estable d'arts escèniques de Banyoles que, en l'àmbit musical, consolida un projecte basat en la qualitat.


La temporada comença a l’Auditori de l’Ateneu amb el prestigiós violinista Ara Malikian (26 de setembre, 21 h) acompanyat de la guitarra de José Luis Montón. El violinista libanès d’ascendència armènia és, sense cap mena de dubte, un dels artistes més brillants i expressius de la seva generació. En aquesta ocasió es presenta amb el prestigiós guitarrista José Luis Montón amb qui proposa un diàleg fascinant amb el jazz i el flamenc.

El dia 5 d’octubre (19 h), Pau Codina, artista resident de l’Ateneu-CMEM 2014, es farà acompanyar per dos dels millors intèrprets de la seva generació en els seus respectius instruments: el clarinetista Darío Mariño i el pianista Marc Heredia.

 

Dins els actes de la Festa Major de Sant Martirià 2014, i en el marc del Festival de Música Polonesa a Catalunya, Banyoles podrà conèixer de primera mà l’extraordinària soprano polonesa Iwona Sobotka, una de les principals sopranos europees del moment, que actuarà a l’Auditori de l’Ateneu el 18 d’octubre (21 h).

 

El dimecres 22 d’octubre (21 h) el grup En Chordais, prestigiós Prix France Musique des Musiques du Monde el 2008, arribarà a l’escenari de l’Auditori de l’Ateneu.

 

El dia 8 de novembre (21 h) serà el torn de Joan Vidal Sextet, un grup que congrega els millors joves monstres del nostre jazz.

 

El 22 de novembre (21 h), emmarcat dins el XXI Col·loqui de Tardor, el pianista Luis Grané interpretarà la Suite Iberia per a piano del comprodoní Isaac Albéniz, l’obra per a piano més important de la música espanyola.

 

Pau Codina, interpretarà, el dissabte 13 de desembre i el diumenge 14 de desembre,  el que és la pedra de toc de qualsevol violoncel·lista: la interpretació integral de les sis Suites per a violoncel sol de Johann Sebastian Bach. Dues sessions que posaran a prova tot el talent i ambició artística de Codina i que suposaran els últims concerts de la seva residència a l’Auditori de l’Ateneu,

 

Finalment, el 27 de desembre (21 h), l’Orchestra Fireluche tancarà la programació de JMB a l'Auditori de l'Ateneu amb la presentació del seu darrer disc Tants caps tants joguets, en aquesta ocasió pianets, guitarretes, orgues Casio, pots, timbals, violins, flautes i altres andròmines del grup es veuen acompanyats per primera vegada per les veus i els instruments d’una imponent llista de col·laboradors

 

Pel que fa a la programació familiar el diumenge 30 de novembre (12 h) a l’Auditori de l’Ateneu es durà a terme el concert familiar, Quixoteràpia, de la companyia 4xdo quartet de violes i amb l'actor banyolí David Marcé damunt l'escenari.

 

La resta de la programació, que inclou els concerts de músiques modernes així com altres activitats a l'Auditori, es pot consultar a les pàgines web www.ateneu.banyoles.cat i www.cultura.banyoles.cat.

 

Les entrades s'han posat a la venda el dimecres 3 de setembre a les 12 del migdia, a www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 18:45 h). Com sempre, els socis de JMB tenen un 50% de descompte sobre tots els espectacles que organitza l'entitat.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya