Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El XXI Col·loqui de Tardor, gratuït pels socis de JMB però amb inscripció prèvia

El tràmit s'ha de fer a través del web del CECB
10/11/2014

Els dies 21, 22 i 23 de novembre tindrà lloc a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles el XXI Col·loqui de Tardor, que enguany duu per títol La música culta a les comarques gironines. Dels trobadors a l'electroacústica i que coorganitzen el Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles, Joventuts Musicals de Banyoles i el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de Girona.

 

Tots els socis i sòcies de Joventuts Musicals de Banyoles tindran accés gratuït a totes les sessions del Col·loqui, però caldrà que s'inscriguin prèviament a través del web del Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles. Aquest tràmit és imprescindible per poder accedir a les jornades.

 

El concert de Luis Grané, que interpretarà íntegra la Suite Iberia d'Albéniz, queda fora de la inscripció gratuïta al Col·loqui ja que forma part també de la programació estable de l'Auditori de l'Ateneu. Però els socis de JMB gaudeixen d'un 50% de descompte sobre el preu de la entrada com en tota la programació que JMB organitza a l'Auditori de l'Ateneu.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya