Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Visita a l'exposició ''Pau Casals. La música per viure'' i intervenció de Pau Codina, exclusives per a socis de JMB

El proper dissabte 29 de novembre a les 10:30 h
24/11/2014

Coincidint amb la residència artística del violoncel·lista Pau Codina, la Sala 0 de l’Ateneu – CMEM acull una exposició de fotografies dels fons de la Fundació Pau Casals. La mostra, Pau Casals: La música per viure,  recorre la trajectòria vital i artística del gran mestre Pau Casals, amb imatges que en retraten les diferents etapes, així com reportatges de grans fotògrafs com Fritz Henle i Vitas Valaytis. Es tracta d’una exposició concebuda per descobrir el pensament, l’art i la personalitat irrepetible d’aquest català universal.

 

En motiu d’aquesta exposició, i degut al seu interès cultural, s'ha organitzat una visita comentada el proper dissabte 29 de novembre a les 10:30 h del matí. Aquesta activitat gratuïta és exclusiva per a socis i sòcies de JMB aixi com pares i alumnes de l'EMMB.

 

Per arrodonir la jornada, alguns alumnes de violoncel de l’EMMB tocaran una peça abans de la visita i l’artista resident, Pau Codina, interpretarà una peça al finalitzar la visita. Està previst que l’activitat finalitzi a les 11:30 h. A continuació, els alumnes de violoncel podran gaudir d’una Màster Class amb Pau Codina.

 

Si voleu assistir-hi, només cal que confirmeu la vostra presència al 972 57 60 49 o bé a emmusica@ajbanyoles.org, indicant el nom del soci i dels acompanyants, abans del divendres 28 de novembre.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya