Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Una de les grans promeses del flamenc català, el cantaor Pere Martínez, a l'Ateneu Bar

Aquest dijous 27 de novembre a les 21 h i gratuït
25/11/2014

L’Ateneu Bar de Banyoles acollirà aquest dijous a les 21 h una de les propostes més destacades de la programació del segon semestre de 2014. El protagonisme serà per al jove cantaor Pere Martínez, una de les promeses més interessants del flamenc actual. En aquesta concert, intens i proper, estarà acompanyat per Roger Sabartés a la guitarra.

 

Tot i que la de Martínez és una carrera incipient, tot fa pensar que el seu nom sonarà amb força en un futur proper en l’àmbit del flamenc. Així ho auguren els entesos del cante jondo. El cantaor de Sant Cugat del Vallès es va donar a conèixer en el concert de culminació de l’any Espriu, quan va oferir una versió personal del poema Pell de Brau de Salvador Espriu. A més, Martínez ha participat en la programació dels actes del Tricentenari amb el concert Les Trinxeres del 1714, en el qual fa un homenatge a les capes socials més desarrelades de l‘època amb una mirada flamenca. La seva actuació en el marc dels actes de la passada Diada Nacional de Catalunya va ser especialment aplaudida. També ha participat en el recent homenatge al poeta Juan Gelman.

 

En tot els seus treballs, el cantaor es presenta amb una proposta intimista i personal, treballada amb una intensitat i un criteri que captiven el públic. Sens dubte, l’Ateneu Bar és un escenari propici per eixamplar les virtuts d’un intèrpret nascut de la pedrera inesgotable i solvent del Taller de Músics.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya