Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Comença la campanya de renovació de carnets de soci de JMB per a 2015

Es mantenen les quotes de l'any 2014
28/11/2014

Un any més comença el període de renovació i altes dels carnets de soci de Joventuts Musicals de Banyoles per a l'any 2015. La setmana vinent, de l'1 al 5 de desembre, es procedirà a cobrar als socis actius la quota anual corresponent a 2015. A partir del 9 de desembre es començaran a enviar els nous carnets personals i intransferibles que acrediten als seus portadors i els permeten beneficiar-se dels avantatges de ser soci de l'entitat. Junt amb el carnet, els socis rebran a mode d'obsequi el cd del Quartet Gerhard que ha editat JMB.

 

La campanya té lloc en funció de la presentació de la temporada d'activitats de l'Ateneu - CMEM, que es farà el proper 16 de desembre, data en la qual s'activarà també la venda d'entrades. D'aquesta manera, els socis i sòcies de JMB ja podran adquirir les entrades de la temporada de concerts de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, entre d'altres, amb un 50% de descompte sobre el preu de totes les activitats organitzades per JMB. La programació de 2015 es presenta amb diverses novetats i artistes de renom internacional.

 

Les quotes anuals es mantenen com l'any 2014, amb 25 € pels socis individuals i 50 € pels socis familiars (que inclou un titular i quatre familiars).

 

DONA'T D'ALTA DE SOCI AQUÍ

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya