Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Javier Perianes, Quartet Casals, Rocío Márquez i la GIOrquestra, noms destacats de JMB en la nova programació de l'Auditori de l'Ateneu

16/12/2014

Aquest matí s’ha fet la presentació oficial de la programació estable d’Arts Escèniques de Banyoles. Més de 125 activitats, 31 de les quals conformen la programació estable d’arts escèniques emmarcada a l’Auditori de l’Ateneu, el Teatre Municipal i La Factoria d’Arts Escèniques. Joventuts Musicals de Banyoles aporta 9 concerts de primer nivell a la programació de l'Auditori de l'Ateneu.

 

La primera cita serà el 17 de gener (21 h) amb el concert d’Izah i la preestrena del nou EP Now or never, una suma de l’elegància del jazz, la frescor del R&B i l’ànima del soul d'aquesta artista a qui han batejat com "la princesa del soul" estatal.

 

El 8 de febrer (21 h) arribarà un dels noms propis de la temporada, Javier Perianes, considerat de manera indiscutible el pianista espanyol més destacat del moment i artista exclusiu del prestigiós segell francès Harmonia Mundi. Perianes farà un forat en la seva agenda plena de recitals a les sales més importants del món per acostar-se a l'Auditori de l'Ateneu i interpretar-hi obres de dos dels seus compositor predilectes: Schubert i Falla.

 

El dia 20 de febrer (21 h), el Barcelona Reed Quintet interpretarà les Variacions Goldberg en un arranjament especial per a quintet de vent.

 

La següent artista protagonista serà Carmen Paris, que presentarà, a l’escenari de l’Auditori de l’Ateneu, el seu nou disc Ejazz con Jota, una insòlita fusió de jazz i jota aragonesa. Serà el 14 de març (21 h).

 

Canviant totalment de registre, el dia 28 de març (21 h) arriba un altre dels noms propis de la programació, el Quartet Casals, considerat un dels grups de cambra més importants del món. El Quartet Casals interpretarà a Banyoles Les set darreres paraules de Crist de Haydn, obra que és la protagonista del seu darrer enregistrament i pel qual ha merescut els premis més importants de la crítica especialitzada.

 

El dissabte 18 d’abril (21 h) a l’escenari de l’Auditori de l’Ateneu, la GIOrquestra, l’orquestra simfònica de les comarques gironines, presentarà la seva nova producció Mozart Simfònic amb la participació de la jove violinista catalana Elena Rey, que com a membre del Trio Mozart fou el 2011 la primera artista resident de l'auditori banyolí.

 

El dia 25 d’abril (21 h), tindrà lloc el primer concert de l’Artista Resident de l’Ateneu - CMEM 2015; Rocío Márquez, una de les veus més impressionants del flamenc actual.

 

Finalment, el 23 de maig (21 h), i emmarcat dins els actes del 22è Festival de Jazz de Banyoles, Roger Mas Group presentaran el seu disc Ameba.

 

D'altra banda, seguint amb la col·laboració que van encetar la passada temporada, JMB i La Xarxa Banyoles, han programat conjuntament el delicat concert familiar Petits prínceps, que de la mà de la Companyia Mumusic Circus es presentarà a l'Auditori de l'Ateneu el diumenge 1 de març (12 h).  

 

Les entrades es posaran a la venda a partir d’avui a les 11 del migdia, a www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 18:45 h). Un any més, els socis de JMB es beneficien d'un 50% de descompte

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya