Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Les òperes de Mozart i les obres mestres de Txaikovski, nous cicles del curs ''Qui té por de la clàssica?''

De gener a juny de 2015 a l'Ateneu - CMEM de Banyoles
02/01/2015

Durant el primer semestre de 2015 JMB ha programat dues noves entregues de Qui té por de la clàssica?. Es tracta doncs de dos nous cicles temàtics del popular curs d’audició musical del professor Rafael Esteve en el marc de l'oferta de cursos formatius de l'Ateneu - CMEM de Banyoles, equipament que gestiona l'entitat.

 

El primer cicle està centrat en les tres cèlebres òperes que Mozart va fer amb el llibretista Lorenzo Da Ponte, i que són tres de les obres més conegudes del compositor. El cicle MOZART, LA TRILOGIA “DA PONTE” tindrà tres sessions, que seran el 17 de gener amb l'òera Le nozze di Figaro, el 7 de febrer amb Don Giovanni i finalment el 21 de març amb Così fan tutte.

 

Al darrer trimestre del curs es passarà del classicisme al romanticisme amb un cicle dedicat al compositor rus Piotr Ílitx Txaikovski i tres de les seves obres mestres. El cicle trimestral TXAIKOVSKI I ELS GRANS “HITS” DEL ROMANTICISME tindrà les següents sessions: el 18 d’abril es dedicarà al Concert per a piano núm. 1, el 16 de maig a la Simfonia núm. 5 i, ja per acabar el cicle i el curs, el 6 de juny se centrarà en el cèlebre ballet El Trencanous.

 

Com ja caracteritza aquest curs, no són necessaris coneixements musicals previs, només ganes de gaudir de la música. Les sessions són sempre en dissabte de 10:30 h a 13.30 h amb una pausa al mig. El cost de la matrícula per a cadascun dels dos cicles temàtics és de 30 € o bé 12 € per cadascuna de les tres sessions que integren cada cicle. Pels socis de JMB el cost de la sessió és de 6 € i per tant de 18 € cada cicle trimestral.

 0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya