Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El pianista Jorge Nava posarà el colofó a l'Assemblea General 2015 de JMB interpretant els ''Quadres d'un exposició''

Aquest dissabte a l'Ateneu - CMEM
23/02/2015

Aquest proper dissabte 28 de febrer a les 10:30 h a l'Ateneu - CMEM de Banyoles tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària 2015 de Joventuts Musicals de Banyoles. És la cita anual en la qual els gairebé 400 socis i sòcies de l'entitat sotmeten a aprovació la gestió de la junta directiva i les línies mestres dels projectes de futur.

 

Enguany l'Assemblea tindrà com a novetat que es clausurarà amb un recital de piano de primer nivell. Serà a les 12.30 h a l'Auditori de l'Ateneu i l'encarregat de posar el colofó a l'Assemblea serà el jove pianista hispano-bolivià Jorge Nava, que oferirà un breu recital en el qual interpretarà la cèlebre Quadres d’una exposició de Modest Músssorgski. Un quadern de peces que dura poc més de 30 minuts però que és un autèntic tour de force per a un pianista i una de les obres mestres de la música russa. Un repertori en el qual Jorge Nava excel·leix especialment. 

 

Nava és un dels joves talents més destacats del moment a l'estat, com ho demostra la seva condició de guanyador incontestable del darrer Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya. El seu concert de clausura de l'Assemblea General 2015 està obert a tots els socis i sòcies de JMB i acompanyants, així com als alumnes i famílies de l'Escola Municipal de Música de Banyoles, ja que està inclòs també en la Setmana de l'Ateneu, enguany dedicada a Música i colors

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya