Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

La GIOrquestra estrenarà a l'Auditori de l'Ateneu la seva nova producció ''Mozart simfònic''

El 18 d'abril amb la violinista Elena Rey com a solista
02/04/2015

L'Auditori de l'Ateneu de Banyoles acollirà el proper dissabte 18 d'abril l'estrena de la nova producció de la GIOrquestra. Es tracta del programa Mozart simfònic, en el qual comptarà amb la presència com a solista de la jove violinista Elena Rey

 

Mozart simfònic és la nova proposta per a la gira de la GIO, l'orquestra simfònica de les comarques gironines que en els seus tres anys d'existència s'ha consolidat ja com un referent musical del nostre país, actuant als principals auditoris i acompanyada dels millors solistes, En aquesta ocasió la GIO comptarà amb la jove i reconeguda violinista Elena Rey, que interpretarà el concert per a violí més reeixit de Mozart, el núm. 5, i la virtuosa Introduction eti rondó cappriccioso de Saint-Saëns. El concert es completarà amb dues obres mesres orquestrals: el Valse triste de Sibeliusi la simfonia núm 29 del geni de Salzbug.

 

Elena Rey és una de les joves violinistes amb més projecció de l'estat i és ja ben coneguda del públic de l'Auditori de l'Ateneu ja que  com a violinista del Trío Mozart de Deloitte (actual Trío Lorca) fou la primera artista resident de l'auditori banyolí el 2011. Amb la GIO estrenarà aquesta producció el 18 d'abril a Banyoles, portant-la el 19 d'abril a Torroella de Montgrí i el 26 d'abril a La Bisbal d'Empordà.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya