Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

JMB participa per primer cop en el festival L'Estrany

Aporta els concerts de Nev.Era i Astrio a l'edició d'enguany
25/06/2015

Joventuts Musicals de Banyoles participarà per primera vegada en L'Estrany, el festival de música insòlita i electrònica de Banyoles que organitza l'entitat La porta verda. I hi prendrà part de manera important i directa ja que organitzarà dos concerts de la programació de l'edició d'enguany del festival.

 

Així, el divendres 30 de juliol, a les 21 h, a la terrassa de l'Ateneu Bar (Plaça Major, 40) hi tindrà lloc el concert de Nev.Era. Darrera aquest nom s'amaga el músic i DJ gironí Sergio Mesa, ell serà l'encarregat de posar música a la primera jornada del festival. Es tracta d'una activitat extraordinària dins la programació estable de l'Ateneu Bar, programació que es repren el setembre. 

 

El dissabte 1 d'agost, dia fort del festival, es concentraran un grapat d'actuacions al Parc de la Draga. Una d'elles estarà organitzada per JMB, en concret el concert d'Astrio a les 23 h. Vells conegut de la programació de JMB, l'Astrio ja va actuar de la mà de l'entitat el 2006 amb Laia Cagigal al Teatre Municipal.

 

Amb aquests dos concerts JMB passa a participar en un festival organitzat per una altra entitat tal com ja fa amb el Festival de Jazz de Banyoles o el Troba'm.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya