Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Kroke, primer nom confirmat de JMB per a la programació de tardor de l’Auditori de l’Ateneu

Les entrades es podran adquirir a partir del dijous 9 de juliol
09/07/2015

Banyoles presenta un avançament de la seva programació d’arts escèniques per a la propera temporada amb grans noms a la cartellera. Un d'ells serà el cèlebre conjunt polonès Kroke, que actuarà a l'Auditori de l'Ateneu de la mà de Joventuts Musicals de Banyoles. Avui dijous 9 de juliol a les 12 h es posaran a la venda les entrades pel seu concert.

 

El concert tindrà lloc el dia 7 de novembre a les 21 h (15 €), i Kroke hi farà l'estrena a Catalunya del seu nou disc, Ten. Kroke és un conjunt mític en l’àmbit de les músiques del món i, de fet, de la seva mà, la música klezmer, la música dels jueus de l’Europa Oriental,  ha esdevingut un repertori conegut arreu. Aquest trio de virtuosos ha portat el klezmer més enllà dels seus límits, i l’ha fusionat amb llenguatges musicals moderns, col·laborant amb artistes com Van Morrison, Ravi Shankar o Nigel Kennedy. El 2008 ja van ser a l’Auditori de l’Ateneu, on van protagonitzar un concert memorable. Ara, hi tornen per presentar el més divers i ric dels seus àlbums. 

 

Els Kroke s'afegeixen doncs a l'altre nom ja conegut de la programació de setembre a desembre de 2015, la cantaora Rocío Márquez, que completarà amb un segon concert la seva residència artística a l'Ateneu - CMEM.

 

La resta de la programació es presentarà a principis del mes de setembre. Les entrades es poden adquirir a partir del dijous 9 de juliol a les 12 h del migdia al web www.cultura.banyoles.cat o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Passeig de la Indústria, 25 / 972 57 00 50, de dilluns a divendres de 8:30 h a 15 h). Com sempre, els socis de JMB gaudeixen d'un 50% de descompte en el preu de les entrades. 

 

Els altres espectacles de la programació de CulturaBanyoles que s'han avançat són el concert de la banda navarresa Berri Txarrak i l’espectacle teatral Molière la Balla

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya