Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Andrea Amador i Carlos López rememoraran a Pau Casals en un recital extraordinari a Sant Miquel de Campmajor

Un any més, JMB inclou un concert en el popular Aplec de Santa Quitèria
01/05/2016

Com ve essent habitual els darrers anys, Joventuts Musicals de Banyoles i l'Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor organitzen un concert extraordinari en el marc del popular Aplec de Santa Quitèria. Enguany, serà un concert d'Andrea Amador i Carlos López el què tindrà lloc en un dels indrets més bonics del Pla de l'Estany. Ambdós intèrprets oferiran el recital. La cita és el diumenge 22 de maig a les 18:30 h (gratuït) a l'església de Santa Quitèria, també coneguda com església de Sant Martí, al municipi de Sant Miquel de Campmajor. 

 

La pedrera catalana de violoncel·listes no deixa de produir virtuosos d'aquest instrument emblemàtic, seguint la senda oberta per Pau Casals. La joveníssima Andrea Amador és una de les darreres descobertes d'aquest planter aparentment inesgotable. I en el seu programa de presentació reprodueix el concert que va oferir el mestre Casals a l'emblemàtica Sala de Concerts Mozart de Barcelona el 1925.

 

Amador i López interpretaran doncs exactament el mateix programa, que inclou de  Brahms la seva Sonata en Mi menor, op. 38, de Bach la Suite núm. 2 en Re menor, de Couperin les Quatre peces i de Beethoven les Variacions sobre un tema de Mozart

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya