Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

Chicuelo & Mezquida, l'Orquestra Simfònica Camera Musicae i Ignasi Cambra a la programació de tardor

JMB també programa The Pinker Tones, M.A.P. i Mercedes Gancedo
18/07/2018

Avui s'ha presentat la programació de tardor de Cultura Banyoles i, com sempre, Joventuts Musicals de Banyoles hi aporta el gruix de la programació musical. Aquesta començarà el dia 22 de setembre (21 h)Marco Mezquida, l’artista resident de l’Ateneu-CMEM 2018, acompanyat de Chicuelo, un dels compositors i guitarristes més sòlids i influents del flamenc actual, ens portaran l’espectacle Conexión,  una fusió de jazz i flamenc que estan portant als principals escenaris nacionals i internacionals.

 

El dia 7 d’octubre (19 h), el pianista Ignasi Cambra ,un dels solistes més destacats de l’escena catalana, oferirà un recorregut per les obres més íntimes de tres compositors de grans formats: Chopin, Rakhmàninov i Txaikovski.

 

Emmarcat en les activitats de la Festa Major de Sant Martirià 2018, The Pinker Tones portaran el dissabte 20 d’octubre (12 h) a l’Auditori de l’Ateneu l’espectacle familiar Rolf & Flor a l’Amazones.

 

El dia 11 de novembre (19 h) la premiada soprano argentina Mercedes Gancedo, acompanyada de la pianista Beatriz González Miralles, portaran a l’Auditori de l’Ateneu el seu espectacle Cooking America!, un recorregut per les músiques del continent americà amb els nens i la cuina com a protagonistes.

 

El dia 15 de desembre (21 h) Marco Mezquida farà el quart i últim concert de la seva residència artística a l’Ateneu – CMEM, en aquesta ocasió es presenta amb el conjunt M.A.P Mezquida Aurignac Prats, un sensacional trio que reuneix a tres músics dels músics més genials i camaleònics de l’escena jazzística estatal. Tocs de classicisme amb desenvolupaments de free-jazz i lliure improvisació.

 

Tancarà la programació musical de l’Auditori de l’Ateneu l’Orquestra Simfònica Camera Musicae el dia 21 de desembre (21 h), un dels projectes orquestrals més sòlids apareguts en la darrera dècada que interpretarà Nadal simfònic, amb obres de Haydn, Bach i Mozart.

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya