Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Comença la campanya de renovacions i altes de socis de JM Banyoles 2019

Els socis rebran com a obsequi el disc de l'Ethno Catalonia 2019 i disposaran d'un nou horari d'atenció setmanal
03/12/2019

Com cada any pel mes de desembre, comença la campanya de renovacions i altes de socis de Joventuts Musicals de Banyoles per a l'any natural 2020. Enguany, a més, es produeixen diverses novetats pel què fa a l'atenció als socis.

 

Així, el lloc d'atenció oficial al soci és la seu social de l'entitat, a l'Avinguda Països Catalans, 24, baixos, local 2. L'horari d'atenció específic al socis és els dimarts i els dijous de 9 a 13 h i, igualment, l'adreça de correu electrònic és info@jmbanyoles.com i el telèfon de contacte el 972 57 33 16.

 

D'altra banda, aquesta setmana es començaran a girar per domiciliació bancària les quotes de socis de 2020, que es mantenen en els mateixos imports que els darrers anys: 27 € (individual) i 55 € (familiar). Qualsevol canvi que els socis hagin introduït en les seves dades bancàries el poden notificar a la secretaria tècnica de l'entitat. Podeu consultar aquí les condicions i descompte dels socis. Els socis gaudeixen d'un 50% de descompte en tots els concerts de pagament que organitza l'entitat a l'Auditori de l'Ateneu o en qualsevol altre espai. Fer-se soci de JM Banyoles és doncs la manera més econòmica de gaudir d'una programació musical de primer nivell i per a tots aquells interessats a donar-se d'alta ara és el millor moment. Ho poden fer a través del FORMULARI D'ALTA DE SOCI DE JM BANYOLES.

 

A partir de l'1 de gener els socis rebran els carnets físics a l'adreça postal que hagin indicat. Junt amb els carnets, els socis rebran el CD de l'Ethno Catalonia 2019 com a obsequi de Nadal. Aquest disc recull el concert final de l'Ethno Orchestra amb 30 músics procedents dels cinc continents, essent l'edició amb el nombre més alt de països representats. Amb els carnets 2020 els socis de l'entitat poden comprar les entrades amb un 50% de descompte de la Programació de JM Banyoles a l'Auditori de l'Ateneu de gener a juny de 2020.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya