Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Afectacions relatives a la situació d'emergència pel COVID-19

La programació cultural de JM Banyoles queda en suspens fins la fi de l'estat d'alarma
03/04/2020

Amb motiu de l’estat d’emergència sanitària pel COVID-19, la comissió de seguiment de l’Ajuntament de Banyoles ha acordat suspendre, d’acord amb la pròrroga d’estat d’alarma, els actes culturals i activitats previstes a la ciutat fins a l’11 d’abril, així com les activitats de Sant Jordi.

 

Aquest fet afecta la programació cultural que impulsa JM Banyoles i que es concreta en l'anul·lació de totes les activitats que hi havia previstes fins a l'11 d'abril a l'Ateneu - CMEM i que inclouen el recital de poesia d’Eva Baltasar (26 de març),  la segona sessió del curs “Qui té por de Beethoven?” prevista per al 28 de març i la projecció del documental Honeyland (2 d’abril). 

 

L'estat d'alarma ja va obligar a suspendre el concert de la cantaora Rocío Márquez que s'havia de celebrar el 14 de març amb les entrades pràcticament exhaurides. L'entitat treballa per a programar el concert durant el segon semestre de l'any. La situació també va obligar a anul·lar l'Assemblea General de l'entitat, que havia de tenir lloc el mateix dia 14 i que incloïa les eleccions de la Junta Directiva.

 

El president de JM Banyoles, Rafel Juanola, ha explicat a Banyoles Televisió que es miraran d'encabir els concerts anul·lats en el que queda d'any amb el risc que algunes d'hagin de deixar per a més endavant. "Estem intentant mirar com reestructurar la programació del segon semestre, però tot no hi cap i hem de veure com ho podem organitzar", ha manifestat.

 

En cas d’allargar-se l’estat d’alarma, se suspendrien la resta d’activitats previstes per al mes d’abril, fet que s’informarà puntualment. En el cas dels concerts que organitza JM Banyoles, això afectaria el recital d'Enric Casasses, Maria Mauri i Daniel Ariño del 25 d'abril i el concert d'Olga Morral del 26. Juanola ha avançat que possiblement s'hauran de cancel·lar totes les activitats previstes per al mes d'abril.

 

Paral·lelament, l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) segueix amb l’activitat docent a distància.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya