Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

L'Orquestra Àrab de Barcelona fa ballar el públic de Banyoles amb el seu nou disc

En el transcurs d'un concert ple de militància i compromís
21/11/2011

Proclames a favor del poble palestí, dels indignats, de les revoltes àrabs, del paper de les dones en la societat... així de militant es va mostrar l'Orquestra Àrab de Barcelona en el concert que va oferir ahir a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. Amb el violinista Mohamed Soulimane liderant el grup i com a immillorable mestre de cerimònies, l'Orquestra va anar desgranant els temes del seu nou disc, "Libertad", que presentava per primer cop a les comarques gironines i com a prèvia a l'estrena oficial que tindrà lloc el proper 16 de desembre a L'Auditori de Barcelona, d'on n'és conjunt resident.

 

Amb Soulimane guanyant-se el públic amb cadascuna de les seves intervencions i l'inefable cantant Mohamed Ayud fent el mateix amb la seva veu càlida i enèrgica alhora, l'OAB va interpretar també cançons del seus anteriors discos. Temes que el públic de l'Auditori no va dubtar de cantussejar i d'acompanyar amb picar de mans.

 

Tal com es va poder veure a Banyoles, amb el nou disc l'OAB demostra un grau de maduresa i musicalitat que ajuda a entendre perque avui és una de les propostes musicals més interessants del nostre país. Així ho va entendre també el públic de l'Auditori de l'Ateneu -que presentava una bona entrada malgrat les inclemències metereològiques, la jornada electoral i la decepció per la cancel·lació del concert d'Oum inicialment previst-, ballant al ritme dels himnes i danses que l'OAB els va proposar al final del millor dels tres concerts que aquesta formació ha celebrat a Banyoles des del 2006.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya