Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Sant Iscle de Centenys, un nou espai a descobrir dins la temporada de concerts a comarca

Hi haurà una breu visita prèvia al concert d'Ander Tellería
22/11/2011

Aquest proper diumenge 27 de novembre la temporada de concerts a comarca "Música i patrimoni al Pla de l'Estany" incorpora un nou espai a la seva nòmina d'edificis patrimonials d'interès que acullen concerts: es tracta de l'Església parroquial de Sant Iscle de Centenys, al municipi d'Esponellà. Serà en ocasió del concert del jove virtuós acordionista Ander Tellería, que tindrà lloc a les 19h.

 

Prèviament al concert, a les 18:30h, hi haurà una breu visita comentada a l'església a càrrec d'un especialista del Centre d'Estudis Comarcals del Pla de l'Estany, entitat que col·labora amb la temporada de concerts. D'aquesta manera el públic podrà conèixer de primera mà aquest espai històric singular.

 

Lésglésia de Sant Iscle de Centenys és un edifici d'estil romànic construït als segles XI i XII. Es tracta d'un temple d'una sola nau acabada en un absis semicircular. La nau està coberta amb una volta apuntada. Posteriorment es va sobrealçar l'edifici, afegint un pis sobre la coberta i es va construir el campanar. Les seves línies són molt simples. A la façana principal trobem una porta adovellada amb timpà.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya