Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

L'església de Sant Iscle de Centenys s'omple per escoltar Ander Tellería

L'acordionista basc va oferir una vetllada plena de virtuosisme i intensitat musical
28/11/2011

Com ja ve essent habitual en els concerts de la temporada "Música i patrimoni al Pla de l'Estany", l'església de Sant Iscle de Centenys es va omplir aquest passat diumenge per acollir el recital de l'acordionista donostiarra Ander Telleria. El jove músic basc va oferir una vetllada plena d'intensitat i virtuosisme en la qual va demostrar perquè al País Basc l'acordió està considerat un instrument solista de ple dret i molt més dignificat que en d'altres zones de l'estat.

 

I és que ja només començar el seu concert Tellería es va atrevir amb tot un Preludi i Fuga de Bach, en concret el número de catàleg BWV 873 en do menor, que pertany al segon llibre de "El Clavecí ben temperat". Va ser una bona manera de mostrar de bones a primeres quines eren les seves intencions i ambicions. El recital va incloure obres d'autors romàntics com Liszt, catalans com Albéniz i també diferents incursions en el repertori més rabiosament contemporani. Així van sonar peces de Gubaidulina, Yoshimatsu o Semionov, tots ells autors vius. Tots ells autors interesantíssims pel gran públic. Ander Tellería va acostar doncs un repertori que sovint genera certa por al públic de JMB.

 

Per acabar una obra de collita pròpia que s'inspirava en repertori folclòric. Una vetllada excel·lent. El descobriment d'un nou talent musical de l'estat. I un nou espai -l'església de Sant Iscle de Centenys- que s'incorpora a la la temporada de concerts a comarca gràcies al recolzament de l'Ajuntament d'Esponellà.

 

Si vols veure més fotos del concert, clica aquí.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya