Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El Trío Baroja actua demà a Cornellà del Terri en substitució del Trío Metamorfosis

És la quarta cita de ''Música i patrimoni al Pla de l'Estany''
10/12/2011

El Trío Metamorfosis ha hagut de cancel·lar la gira de concerts que tenía previst d'oferir a Catalunya les properes setmanes, inclòs el recital programat per demà diumenge 11 de desembre a l'església de Sant Pere de Cornellà del Terri dins la temporada de concerts "Música i patrimoni al Pla de l'Estany".

 

En substitució d'aquest grup actuarà el Trío Baroja, una formació de Madrid que oferirà un programa fascinant amb obres de Beethoven, Cassadó i Mendelssohn, semblant doncs al que tenia previst oferir el trio Metamorfosis.

 

Els membres d’aquesta formació són Eros Jaca Valera (Saragossa, 1989), que ha tingut com a professors el Quartet Casals i Josep Maria Colom, Cecilia Bercovich (Madrid, 1986) formada des dels seus inicis musicals pel seu pare Víctor Bercovich,  i Patricia Araúzo (Burgos, 1984) exalumna del Conservatori Superior de Música de Salamanca.

 

El juliol de 2011 la formació va obtenir el Premi Fundació Mas i Mas, del Concurs de Música de Cambra Miraben i Magrans. Entre els seus futurs compromisos en destaquen actuacions per a la Fundació Caja Madrid, la Universitat Internacional de València i La Pedrera, a Barcelona, dins el Cicle de la Fundació Mas i Mas.

 

Consulta el programa aquí.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya