Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

L'empresa BUNGE patrocinarà l'Artista Resident de l'Auditori de l'Ateneu

Gràcies a l'acord de patrocini signat amb Joventuts Musicals de Banyoles
05/12/2011

Després de l'extraordinària experiència viscuda durant aquest 2011 amb el Trio Mozart de Deloitte, que s'ha convertit en el primer Artista Resident de l'Auditori de l'Ateneu per iniciativa de JMB, el proper 2012 la sala de concerts banyolins repetirà proposta, acollint un nou artista resident. I ho farà amb un patrocinador principal, l'empresa internacional agroalimentària BUNGE, a través de la seva filial BUNGE Ibérica.

 

Així ho van acordar el passat divendres 2 de desembre el director comercial adjunt de BUNGE Ibérica, Javier Massó, i el director artístic de JMB, Miquel Cuenca, en la reunió que van mantenir a la seu central de l'empresa a Sant Just Desvern (veure foto adjunta). D'aquesta manera una gran empresa instal·lada al nostre país recolzarà econòmicament aquesta aposta pels nostres joves talents que és la figura de l'Artista Resident de l'Auditori de l'Ateneu.

 

La identitat de l'Artista Resident 2012, que passarà a anomenar-se Artista Resident BUNGE, es farà públic el proper mes de gener quan es presenti la programació de l'Auditori de l'Ateneu i en una roda premsa específica de presentació del projecte.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya